Välkommen till Hållen Lack & Alltjänst

Lackering Kramfors

Letar du efter en legitim och skicklig expert inom lackering i Kramfors, med omnejd? Då har du kommit rätt! 

Dags för hållbar lackering i Kramfors?

Det är dags för en fräsch, ny lackering i Kramfors! Olyckor inträffar som kan leda till skador på lacken på din bil. Så, detta är vårt professionella råd som vi ger dig: ta in bilen till oss så att vi kan ta en titt och lacka om den.  Vi ser fram emot att se dig i vår verkstad för lackering i Kramfors, med omnejd.

Din expert på lackering

Vi hjälper dig med lackering i Kramfors

Skador på lacken eller är du bara ute efter en fräschare lack på bilen? Då ska du vända dig till en lackeringsexpert hos oss på Hållen Lack & Alltjänst. Hos oss får du alltid lackering med precision och skicklighet.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du har mindre eller större lackeringsskador och åtager oss olika typer av försäkringsjobb regelbundet.

Du kan räkna med att alltid bli väl omhändertagen av vårt expert-team där samtliga medarbetare har både erfarenhet och intresse av allt som billackering erbjuder. Lackering är inget enkelt jobb, eftersom det krävs mycket tid och noggrannhet. Det är en process med många steg, alla lika viktiga som den andra, och om de inte görs ordentligt så kan resultatet bli ojämnt och ohållbart. Det är därför det är viktigt att du tar din bil till en professionell verkstad som vet vad de gör. Du som bor i Kramfors, med omnejd, kan få hjälp med allt från en komplett lackering till reparation av större och mindre skador. Välkommen in till oss — där vi alltid utför lackering med högsta kvalité!

Tips om Lackering i Kramfors

Bilens originallack är i regel den bästa och mest starka lacken. Därför bör du vara noggrann och vårda originallacken så gott det går. Om du får en lackskada på bilen så är vår första rekommendation att snabbt åtgärda skadan för att rost inte ska uppstå.

Vad vi gör
Urval av tjänster
Lackering i Örnsköldsvik.

Lackering

Hos oss i närheten av Kramfors kan du få hjälp med lackering av personbilar, tunga maskiner, bussar m.m. Allt från hellackering och bättringsjobb till försäkringsskador.

Rostskydd i Örnsköldsvik.

Rostskydd

Gör ett smart val och lämna in bilen till oss för en rostskyddsbehandling. Både värdet och livslängden ökar på bilen vid rostskyddsbehandling.

Lackvård i Örnsköldsvik.

Lackvård

Vi rekommenderar givetvis att du regelbundet ger bilen lackvård för att skydda bilens lack mot yttre påverkan samt behålla dess glans. Välkommen in till oss för lackvård.

Vi strävar efter
100%
Nöjda kunder

Alltid experthjälp

Du får alltid hjälp av en yrkesexpert när du vänder dig till oss för rådgivning.

Alla bilar

Vi arbetar med alla bilmodeller men också andra typer av fordon och maskiner.
Recensioner
Vad säger våra kunder?
Alltid proffsbehandling

En kontakt - för allt inom lack

Hållen Lack & Alltjänst tar lacken på allvar. I vår verkstad används de senaste teknikerna och den senaste utrustningen för att varje lackeringsprojekt ska bli perfekta.

Alla lackerare hos oss i närheten av Kramfors, Härnösand, Nordmaling, Örnsköldsvik, och Sollefteå är professionellt utbildade och har de certifieringar som krävs för att leverera en lackering av hög kvalitet.

Lackering Kramfors

Vi tar stolthet i vår lackeringsprocess och ser lackeringen som en konst.
Det är många som tror att ett lackeringsjobb är ett enkelt jobb, men så är inte fallet. Lackering är en invecklad procedur som kräver precision, expertis, lång utbildning och ”hands-on”-erfarenhet. Arbetsprocessen händer i flera steg, från förberedelser, så som att bilen tvättas rent, till den slutliga finslipningen. 

Våra professionella tekniker vet, såklart, hur man uppför lackering på rätt sätt. Vi vet precis hur man ska planera och genomföra din billackering.

Kontakt
Hör av dig

Kontakta oss för lackering i Kramfors

Kontakta oss redan idag när du behöver lackering i Kramfors, med omnejd! Vi är en pålitlig verkstad som erbjuder professionell arbete, med omsorg. Välkommen in till oss.

Hållen 124, 895 95 Mellansel