Välkommen till Hållen Lack & Alltjänst

Lackering Nordmaling

Bor du i Nordmaling och letar efter en legitim och skicklig expert inom lackering? Då har du kommit rätt.

Har du fått en lackskada på bilen?

Om fallet är sådant att du fått en lackskada, så är det första rådet vi ger: att komma in med bilen till oss så vi kan ta en titt. För dig som bor i Nordmaling med omnejd ligger vi nära till hands för lackering.

äldre röd bil som ska lackeras
Din expert på lackering

Vi hjälper dig med lackering

Skador på lacken eller är du bara ute efter en fräschare lack på bilen? Då ska du vända dig till en lackeringsexpert hos oss på Hållen Lack & Alltjänst.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du har mindre eller större lackeringsskador och åtager oss olika typer av försäkringsjobb regelbundet.

Du kan räkna med att alltid bli väl omhändertagen av vårt expert-team där samtliga medarbetare har både erfarenhet och intresse av allt som billackering erbjuder. Du som bor i Nordmaling kan få hjälp med allt från en  komplett lackering till reparation av större och mindre skador.

Tips: Vårda originallacken

Bilens originallack är i regel den bästa och mest starka lacken. Därför bör du vara noggrann och vårda originallacken så gott det går. Om du får en lackskada på bilen så är vår första rekommendation att snabbt åtgärda skadan för att rost inte ska uppstå.

Vad vi gör

Urval av tjänster

Lackering

Lackering

Hos oss i närheten av Nordmaling kan du få hjälp med lackering av personbilar, tunga maskiner, bussar m.m. Allt från hellackering och bättringsjobb till försäkringsskador.

Rostskydd

Rostskydd

Gör ett smart val och lämna in bilen till oss för en rostskyddsbehandling. Både värdet och livslängden ökar på bilen vid rostskyddsbehandling.

Lackhantering

Lackvård

Självklart bör du ge bilen regelbunden lackvård. Vi applicerar lackskydd på både äldre och nyare bilar, samt andra typer av fordon.

Vi strävar efter
100%
Nöjda kunder

Alltid experthjälp

Du får alltid hjälp av en yrkesexpert när du vänder dig till oss för rådgivning.

Alla bilar

Vi arbetar med alla bilmodeller men också andra typer av fordon och maskiner.
Recensioner

Vad säger våra kunder?

Alltid proffsbehandling

En kontakt - för allt i lack

Hållen Lack & Alltjänst tar lacken på allvar. I vår verkstad används de senaste teknikerna och den senaste utrustningen för att varje lackeringsprojekt ska bli perfekta.

Alla lackerare hos oss i närheten av Nordmaling är professionellt utbildade och har de certifieringar som krävs för att leverera en lackering av hög kvalitet.

Lackering Nordmaling

Många tror att ett lackeringsjobb är enkelt utfört, men så är inte fallet. Först och främst krävs ett ytterst noggrant grundarbete för att lacken ska se jämn och snygg ut samt för hållbarheten. Dessutom krävs det precision, expertis, lång utbildning och “hands-on”-erfarenhet från lackeraren. 

Våra experter vet precis hur de ska planera och genomföra din billackering.

Kontakt
Hör av dig

Kontakta oss för lackering i Nordmaling

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring lackering hos oss i närheten av Nordmaling. Vi är här för att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen!

Hållen 124, 895 95 Mellansel