Välkommen till Hållen Lack & Alltjänst

Lackering Sollefteå

Letar du efter en legitim och skicklig expert inom lackering i Sollefteå, med omnejd? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder lackering för allt från personbil, till tunga maskiner.

Dags för en hållbar lackering i Sollefteå?

Det är dags för en fräsch och hållbar lackering i Sollefteå! Olyckor inträffar som kan leda till skador på lacken på din bil. Så, detta är vårt professionella råd som vi ger dig: ta in bilen till oss så att vi kan ta en titt och lacka om den. Vi ser till att din billackning håller länge. Hållen Lack & Alltjänst ser fram emot att se dig i vår verkstad för lackering i Sollefteå, med omnejd. Vi ser till att din billackning håller länge.

äldre röd bil som ska lackeras. Lackering
Din expert på lackering

Vi hjälper dig med lackering i Sollefteå!

Skador på lacken eller är du bara ute efter en fräschare lack på bilen? Då ska du vända dig till en lackeringsexpert hos oss på Hållen Lack & Alltjänst. Hos oss får du alltid lackering med precision och skicklighet.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du har mindre eller större lackeringsskador och åtager oss olika typer av försäkringsjobb regelbundet.

Du kan räkna med att alltid bli väl omhändertagen av vårt expert-team där samtliga medarbetare har både erfarenhet och intresse av allt som billackering erbjuder. Lackering är inget enkelt jobb, eftersom det krävs mycket tid och noggrannhet. Det är en process med många steg, alla lika viktiga som den andra, och om de inte görs ordentligt så kan resultatet bli ojämnt och ohållbart. Det är därför det är viktigt att du tar din bil till en professionell verkstad som vet vad de gör. Du som bor i Sollefteå kan få hjälp med allt från en komplett lackering till reparation av större och mindre skador. Välkommen in till oss — där vi alltid utför lackering med högsta kvalité!

Tips om lackering i Sollefteå

Bilens originallack är i regel den bästa och mest starka lacken. Därför bör du vara noggrann och vårda originallacken så gott det går. Om du får en lackskada på bilen så är vår första rekommendation att snabbt åtgärda skadan för att rost inte ska uppstå.

Vad vi gör
Urval av tjänster
Lackering

Lackering

Hos oss i närheten av Sollefteå kan du  lämna din bil för lackering. Lackering är en effektiv teknik för att skydda bilen samt förbättra utseendet. Vi har kompetensen som krävs!

Rostskydd

Rostskydd

Gör ett smart val och lämna in bilen till oss för en rostskyddsbehandling. Både värdet och livslängden ökar på bilen vid rostskyddsbehandling.

Lackhantering

Lackvård

Självklart bör du ge bilen regelbunden lackvård. Vi applicerar lackskydd på både äldre och nyare bilar, samt andra typer av fordon. Vi ser till att din bil blir gnistrande blank!

Vi strävar efter
100%
Nöjda kunder

Alltid experthjälp

Du får alltid hjälp av en yrkesexpert när du vänder dig till oss för rådgivning.

Alla bilar

Vi arbetar med alla bilmodeller men också andra typer av fordon och maskiner.
Recensioner
Vad säger våra kunder?
Alltid proffsbehandling
En kontakt - för allt inom lack

Hållen Lack & Alltjänst tar lacken på allvar. I vår verkstad används de senaste teknikerna och den senaste utrustningen för att varje lackeringsprojekt ska bli perfekta.

Alla lackerare hos oss i närheten av Sollefteå, Kramfors, Nordmaling, Örnsköldsvik, och Härnösand är professionellt utbildade och har de certifieringar som krävs för att leverera en lackering av hög kvalitet.

Lackering Sollefteå

Vi tar stolthet i vår lackeringsprocess och ser lackeringen som en konst.
Det är många som tror att ett lackeringsjobb är ett enkelt jobb, men så är inte fallet. Lackering är en invecklad procedur som kräver precision, expertis, lång utbildning och ”hands-on”-erfarenhet.

Vårt team vet att många kunder är måna om hur deras fordon ser ut. Så när du lämnar din bil i våra händer är vårt mål att du ska bli nöjd och imponerad av resultatet. Dessutom att resultaten kommer att hålla länge. Våra experter vet precis hur de ska planera och genomföra din billackering, på rätt sätt. 

Kontakt
Hör av dig

Kontakta oss för lackering i Sollefteå

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring lackering hos oss i närheten av Sollefteå. Vi är här för att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen!

Hållen 124, 895 95 Mellansel